Dibond: Een foto op aluminium

DiBond-01Een foto op aluminium

-Haarscherpe afdrukkwaliteit
-Matte afwerking, dus geen spiegeling
-UV- en weerbestendig, geschikt voor binnen én buiten
-Beschermende verpakking en snelle levering
-Gratis ophangsysteem
-100% tevredenheidsgarantie

Een aluminium (dibond) van topkwaliteitDiBond-02
We gebruiken topkwaliteit aluminium, ook wel ‘dibond’ genaamd. Deze plaat is 3 mm dik en bestaat uit 3 stevige lagen. De twee buitenste lagen zijn van aluminium, de middelste laag is gemaakt van hard kunststof. Dit houdt je foto op aluminium vormvast en solide.

Het aluminium wordt afgewerkt met een witte onderlaag waarop we je foto afdrukken. Omdat we de wittinten uit je foto niet afdrukken, wordt op die plaatsen de witte onderlaag zichtbaar. Zo blijft het wit uit je foto dus echt wit. Dit maakt aluminium heel geschikt voor zwart-witfoto’s. Met je foto op aluminium creëer je een eigentijdse stijl in huis! Aluminium is ijzersterk en geschikt voor binnen en buiten! Het is dus dé manier om je beste foto jarenlang in de spotlights te zetten.

Gratis ophangsysteem bij je foto op aluminium
Je kunt je foto op aluminium binnen of buiten hangen. We leveren een gratis ophangsysteem, dat we al gemonteerd hebben, waarmee je de aluminium plaat aan één ophangpunt ophangt. Afstandshouders zorgen ervoor dat je foto evenwijdig aan de muur hangt.

Bij de grote formaten, vanaf 50 x 70 cm, lijmen we kosteloos een metalen frame (t.w.v. €35,-) aan de achterzijde van je aluminium. Hierdoor hangen ook deze grote formaten stevig aan de muur.

Beide systemen zijn niet te zien vanaf de voorkant. We boren dus geen gaten in je foto, dat vinden we zonde!

 

Share This: