Fotografieworkshop voor bedrijven

Deelnemers aan een fotografieworkshop. Museum Insel Hombroich (Duitsland).

Wil je samen met je collega’s deelnemen aan een fotografieworkshop? Onder enthousiaste en deskundige begeleiding krijg je niet alleen inzicht in allerlei technische kanten van de fotografie, ook je manier van kijken en waarnemen gaat veranderen.

Ervaar samen veel Plezier en Creativiteit gekoppeld aan termen als iso-waarde, diafragma, sluitertijd, flitsen, vlakverdeling en compositie.

Iedere bedrijfsworkshop is uniek. Mede dankzij de opzet, input, behoeftes en vragen. Vandaar dat ik samen met jou eerst ga kijken en overleggen om alle wensen op een doeltreffende en vindingrijke manier te vertalen.

Lees verder…

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *